Stephanie Vroegop

Coaching

Als je erdoorheen zit, radeloos je zoveelste slapeloze nacht doorleeft, of als subtiele signalen fluisteren dat er een andere aanpak nodig is. Ik ontvang je met een vanzelfsprekende warmte waarin er ruimte is voor je zorgen en kwetsbaarheden en de route naar verbinding met je kind, of het herstel daarvan, langzaamaan zichtbaar wordt. Doorgewinterd in het vak als moeder van 3 ontdeklustige boefjes, aangevuld met verschillende opleidingen op het gebied van slaap, massage, sport en voeding. Een breed palet waaruit ik voor ieder vraagstuk handvatten aanreik en waarbij ik aandachtig stilsta bij jouw thuissituatie als geheel. Want alles is met alles verbonden.

Samen met mijn vriend Robbert, dochtertjes Fien en Pip en zoontje Bor woon ik in Haarlem. Een liefdevolle chaos met allemaal verschillende persoonlijkheden en een eigen wil. Allemaal ondernemend en eigenwijs. Een hele uitdaging, maar tegelijkertijd precies waar ik zo van hou. Het is mijn droom om ooit mijn eigen praktijk te openen. Een plek waar alles samenkomt rondom zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en het leven als (kersverse) mama en papa. Een plek waar je terecht kunt voor hulp, ontspanning en verbinding.

Mijn verhaal

Hoe ik ben begonnen…

2021 was het jaar dat ik besloot om mijn hart te gaan volgen. Ik wilde weg uit het snelle commerciële leven en echt iets voor mensen, en dan met name vrouwen, gaan betekenen. Ik volgde een intensieve, internationale opleiding tot kinderslaapcoach en een opleiding tot docent babymassage. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en mijn eigen bedrijfje was geboren!

 

Volgende stap…

De volgende opleiding op de planning: masseur met als specialisatie zwangerschapsmassage. Mijn droom is om een plek te creëren waar vrouwen samen kunnen komen voor hulp, ontspanning en verbinding. Een warme, fijne plek met aandacht voor jou en waar je echt even helemaal jezelf kunt zijn.

StephanieVroegopCoaching

Gun jezelf rust,

uit rust komt kracht

Mijn opleiding:

  • Kinderslaapcoach – Family Sleep Institute
  • A-level docent babymassage – Babymassage Nederland
  • Fitness Trainer Level 1 en 2 – AALO
  • Voedingsdeskundige - Civas
  • Gewichtsconsulent - Civas
  • Interne trainersopleiding – Mom in Balance
  • Zwangerschapsmassage – Wellness Academie
FSI_vroegopcoaching
FSI_vroegopcoaching
RGDB_vroegopcoaching
RGDB_vroegopcoaching

Heb je een vraag of
wil je een afspraak maken?

Neem contact met me op