Vecteezy_Samenwerking

Partners waarmee ik samenwerk

Movere Ostheopathie

Movere Ostheopathie

Osteopathie is een, van origine, Amerikaanse geneeswijze die klachten behandeld vanuit het besef dat het lichaam eigenlijk een eenheid is. Gezondheidsproblemen bij volwassenen, kinderen en baby’s worden opgelost door het lichaam te onderzoeken op blokkades in gewrichten en (bind)weefsels. Deze blokkades storen namelijk het normaal functioneren van het lichaam. Met hele zachte aanraking maakt de osteopaat deze gewrichten en (bind)weefsels vrij. 

Kinderosteopathie is een effectieve oplossing voor allerlei klachten bij baby’s en oudere kinderen. Met osteopathie worden klachten opgelost die worden veroorzaakt door spanning in (bind) weefsel die is ontstaan voor, tijdens of na de geboorte.

Movere Ostheopathie

Axel Staps

Jouw Doula

Als doula ondersteun ik, Nelleke Peerenboom, jou in het vertrouwen in je eigen lijf, je instincten, je intuïtie en jouw oerkracht, zodat jij goed voorbereid aan jouw geboorte-avontuur begint. Hoe dat er ook uitziet. Begrip van wat er gebeurt in je lichaam tijdens de bevalling draagt bij aan jouw zelfvertrouwen en vermindert eventuele angst. Informatie over de geboortezorg, protocollen, hoe je hierbinnen kunt bewegen en jóuw keuzes kunt maken, vergroten je autonomie. Praktische tips en handige weetjes bieden jou en je (beval)partner uitkomst in verschillende fases en situaties voor, tijdens en na de bevalling. Ik geef oprechte, persoonlijke aandacht en ben doula vanuit een grote passie en liefdevol hart.

JouwDoula

Nelleke Peerenboom

Avant-Garde Chiropractie

Avant-Garde

Chiropractie is een veilige geneeswijze, waarbij geen medicijnen worden gebruikt. Dit is belangrijk tijdens de zwangerschap voor zowel de moeder als de baby. De behandeling is zacht en we gebruiken specifieke technieken om pijn en ongemak te verlichten tijdens de zwangerschap, evenals het stimuleren van een prettige bevalling. 

Baby’s kunnen al vanaf de geboorte behandeld worden. De behandeltechnieken voor baby’s en kinderen zijn zeer zacht en veilig. Hoe klein ook: ieder kind is een individu dat andere achtergronden heeft en zich anders uit. In veel gevallen kan een verstoorde beweeglijkheid en/of verhoogde spanning de oorzaak zijn van de klachten.

AvantGardeChiropractie

Verloskundigen Kleverpark

Movere Ostheopathie

Kinderen krijgen is een natuurlijk proces. Vertrouwen en aandacht is vaak voldoende. Maar wij weten ook; Voor je eigen kind is alleen het beste goed genoeg! Daarom willen wij met jou op zoek naar wat ‘dat beste’ voor jullie is. Veiligheid voor moeder en kind staat voorop, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van persoonlijke wensen! Wij zorgen met toewijding voor jullie aan de hand van professionele richtlijnen. Voor ons is het essentieel dat je, na de bevalling, met een goed gevoel kan terugkijken op zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij bieden je een compleet zorgaanbod rondom kinderen krijgen.

Movere Ostheopathie

Verloskundigen Kleverpark

De Kraam Vriendin

DeKraamVriendin
 
Kraamzorg heeft echt een plekje in mijn hart. Ik doe het met heel veel liefde en plezier. Als kraamverzorgster werk je met bepaalde protocollen en daar werk ik ook naar. Alleen vind ik dat elke situatie, gezin en pasgeborene anders is en daar handel ik dan ook naar!
De kraamweek is erg belangrijk voor je herstel, maar zeker ook voor je nieuwe gezinssituatie. Ik als kraamverzorgende pas mij daarom aan jullie gezin aan en vind het belangrijk dat jullie je prettig voelen met de kraamhulp in jullie privé omgeving. Naast reguliere kraamzorg verzorg ik tevens kraamzorg in de nacht!
JouwDoula

Lisa Duijn

Bolwerk Verloskundigen-
praktijk

vroegopcoaching.nl

 In onze praktijk kijken we naast het lichamelijke proces van zwangerschap en geboorte ook naar wat dit emotioneel voor jou, je partner en het kind betekent. Ieder kind is uniek en gaat zijn eigen weg bewandelen in dit leven. Om deze weg zo goed mogelijk te beginnen, hechten wij veel waarde aan de ‘eigen wijze’ waarop dit pad gelopen wordt. Om de juiste zorg voor jullie en het kind te bieden, nemen wij jullie gedachten en gevoelens over wat voor jullie belangrijk is als uitgangspunt. Samen geven we invulling aan de zorg en scheppen we optimale voorwaarden door goed te luisteren en aan te voelen wat bij jullie past. 

www.vroegopcoaching.nl

Bolwerk Verloskundigenpraktijk

Een mooie aansluiting op jouw aanbod of praktijk?

Werk jij ook met baby’s en/of kleine kinderen en lijkt het je een mooie aansluiting op jouw aanbod, neem gerust contact met me op en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.